top of page

Sofie Karlsson

IMG_0627.JPG

Jag heter Sofie Karlsson och är 37 år. Jag bor och är uppvuxen i Österbybruk, som ligger ca 4,5 mil norr om Uppsala. Att få jobba med och nära människor är något som jag har gjort större delen av mitt liv och som jag verkligen brinner för. Livet består till stor del av möten med människor. I varje möte kan vi växa och lära oss något nytt, inte bara om dom vi möter utan också om oss själva.  För mig har det alltid varit viktigt att alla ska få känna sig sedda och hörda. Att få bli älskad för den man är, oavsett vem man är, hur man ser ut eller vad man tycker eller tror på...respekt och kärlek från alla håll. Tron på oss själva och vårt eget självförverkligande spelar stor roll för vår personliga utveckling. Jag tror på energier och en positiv inställning, och att de vi ger och sänder ut till andra människor kommer tillbaka till oss (Attraktionslagen). Ett utav mina ledord har alltid varit...

 

"Det är någon mening med allt" 
 

och med just dom orden slog jag in på min andliga resa, som egentligen började väldigt tidigt och redan som barn. Då jag upplevde saker som jag inte riktigt kunde förstå eller ha någon förklaring till. De kunde vara att jag såg saker men också att jag kände av mycket olika energier runt mig. Detta gjorde att jag kände mig annorlunda och stundtals rädd, eftersom jag inte riktigt förstod hur jag skulle tackla det jag kände och det som kom till mig.

Jag har alltid haft ett stort intresse och en väldigt stark dragningskraft till det andliga och andevärlden. Men någonstans tror jag att min rädsla och okunskap gjorde att jag valde att stänga av. Då blev det lugnare några år och de kändes väldigt skönt just då... men samma år som jag fyllde 20 dör min mamma hastigt och det gjorde att min värld vändes upp och ner på många olika sätt. Livet stannade plötsligt upp och tog en helt ny vändning.... mitt uppe i all sorg och smärta började små tecken att komma, någon vill visa mig att hon fortfarande fanns där. Dörren till andevärlden som jag tidigare stängt börjar sakta öppnas upp igen. Den här gången nästan helt utan rädsla och med Mamma väldigt nära mig började jag att upptäcka andevärlden och min förmåga på ett för mig helt nytt sätt. Jag lärde mig otroligt mycket om mig själv under den här perioden och när jag kände att jag behövde extra stöd och hjälp, så fick jag fin guidning.

 

Där i mellan har jag gått min egen väg och upptäckt andevärlden på mitt sätt. Tiden går och efter många tecken, stöd och guidning bestämmer jag mig för att 2018 hoppa på tåget till en två år lång Spiritualistisk Mediumutbildning hos MariaTherese Bohman Agerhill. De i sig har varit en fantastisk resa och jag har verkligen lärt mig otroligt mycket under de här två åren. Nu har jag dem redskap och allt jag behöver som jag saknat. Pusselbitarna är på plats och jag är redo för att arbeta med andevärlden och hjälpa andra.

 

2020 blev jag färdig och Diplomerad Medium.


Det är med mycket kärlek och tacksamhet i hjärtat som jag nu börjar skriva på ett nytt kapitel i mitt liv och jag ser verkligen fram emot alla nya utmaningar och möten med människor som väntar framöver. Kanske möts just du och jag... Det finns en mening med allt...

Varmt välkommen att kontakta mig!

bottom of page