top of page
Medial Privatsittning

En Medial Privatsittning kan ske hos mig på plats eller via telefon. 

Under en privatsittning tar jag kontakt med en av dina anhöriga på andra sidan och förmedlar budskap.

Hela samtalet spelas in och en ljudfil skickas sedan till dig via mail.

 

En sittning tar ca: 45-60 min och kostar 800kr

 

Som Spiritualistiskt Medium har jag tystnadsplikt.
 

9F080B12-75BC-4137-BC56-2B28080FF8E4.JPG

Vanliga frågor!

 • Kommer jag att få svar på min framtid/kommer jag bli spådd?
  Nej, spiritualistiska medium spår inte. Det vi gör är att försöka ge bevis på den mänskliga själens överlevnad efter döden. Vi kan ge vägledning om framtiden, men de är du själv som gör dina val och väljer dina handlingar.

 • Är det skrämmande?
  Inte det minsta. De som vill kommunicera med dig från andevärlden är, allt som oftast, människor som du kände och som brydde sig om dig när du levde på jorden - varför skulle du vara rädd för dom?

 • Men om de vill berätta något som jag inte vill veta?
  Andevärlden är, enligt naturlagarna, bundna att kommunicera i termer av sanning och kärlek, alltså kommer de inte berätta något som skulle oroa dig eller göra dig arg.

 • Kan de säga vad som ska hända i framtiden?
  Nej! De kan inte spå din framtid eftersom den inte existerar än. Men eftersom de inte tyngs av fysiskt sinne och materiella influenser, kan de ibland ha ett vidare och mer långsiktigt perspektiv av det troliga utfallet av dina handlingar. Därför kan de försöka göra oss uppmärksamma på dessa troliga utfall innan de händer.

 • Vet mediet allt om mig?
  Mediet vet absolut ingenting om dig innan sittningen börjar. Under sittningen kommer mediet bara veta de fakta som andevärlden väljer att berätta för honom/henne. På samma sätt som när de levde här på jorden, kommer dina vänner i andevärlden respektera din integritet och ingenting av väldigt privat natur kommer att avslöjas - om det inte är helt nödvändigt för kommunikationen. Dessutom minns mediet sällan mycket efter sittningens slut.

 • Ska jag tänka på personen eller personerna som jag vill ha kontakt med?
  Det kan du göra om du vill, men det finns absolut ingen garanti för att en speciell individ kommer igenom. Kom ihåg att vi är helt beroende av andevärldens önskningar för att kommunicera. Vi kan inte "kalla på dem"- det är de som bestämmer om de vill kommunicera eller inte. Att koncentrera sig på eller önska att en specifik individ ska komma igenom är inte rekommenderat - det kan begränsa förmågan för dem som är där för att prata med dig.

 • Finns det något jag kan göra för att få min sittning mer framgångsrik?
  Ha ett öppet sinne. Försök inte begränsa dina tankar till en eller två personer - kommunikation kan komma från i stort sätt vem som helst som du känt (eller till och med från personer som gått bort innan du föddes).

 

Var ärlig mot mediet. Om du inte förstår en del av meddelandet ska du säga till om det så att mediet kan försöka klargöra det för dig. Var ärlig mot dig själv; säg inte "nej" bara för att vara besvärlig och säg inte "ja" bara för att vara hjälpsam. 

 

Håll dessa få enkla riktlinjer i minnet och din sittning bör bli en erfarenhet att minnas.

Medial Privatsittning

Mina tjänster

Tillsammans med andevärlden vill jag sprida ljus och kärlek. 

Förmedla budskap som skänker tröst och hopp, om att våra nära och kära på andra sidan alltid finns med oss och att de finns ett liv efter detta.

Jag jobbar för en positiv upplevelse som väcker en djupare förståelse.....

"Livet är så mycket mer än de vi kan se och ta på"

Medial Vägledning

En Medial Vägledning kan ske hos mig på plats eller via telefon.

 

Under en Medial Vägledning, känner jag in dig och din energi och förmedlar de som jag får till mig både Energimässigt och Andligt.

 

Jag brukar även använda mig av Änglakort (Orakelkort)

Dom fungerar som ett bra kompliment om man vill ställa frågor, och kan tillsammans med den Andliga vägledningen bli en fin förstärkning på den information jag redan fått till mig.

Vad kan jag fråga om?

Du kan ställa frågor om de mesta som rör och hör livet till!

tex Arbete, Ekonomi, Bostad, Hälsa, Kärlek och relationer mm

 

Jag svarar dock aldrig på frågor rörande Sjukdom, Död eller Tredje part. 

 

En Medial Vägledning tar ca. 45-60 min och kostar 800kr

Som Spiritualistiskt Medium har jag tystnadsplikt.

IMG_0137.JPG
Medial Vägledning
Medial Demostration

Under en Medial Demonstration, tar jag precis som vid en

Medial Privatsittning kontakt med andevärlden och förmedlar budskap. Skillnaden är att det är inför en lite större publik.

 

En seans tar ca: 1,5-2 timmar och man bör vara minst 6 personer.

 

Pris: 250kr/person

 

+ resekostnad, milersättning.

Som Spiritualistiskt Medium har jag tystnadsplikt.


 

thumbnail_IMG_1795[2].jpg

Hur går en Medial Demonstration till?

En Medial Demonstration hålls vanligtvis hemma hos någon alternativt i en lite större lokal beroende på hur många man är.
Min uppgift som medium är att beskriva andekontakterna som kommer till mig, för att sedan lämna budskap till någon av er.

Vid större seanser brukar jag jobba tillsammans med en medium kollega, vi turas då om att ta andekontakt och hjälps åt att beskriva och förmedla budskap.

 

Andevärlden förmedlar sig till mig via mina sinnen såsom känslor, bilder och röster men ibland även lukt och smak.

Våra nära och kära från andra sidan har mycket humor och en seans brukar kunna innehålla många skratt blandat med tårar.

 

Under en seans blir det inte riktigt lika personliga och detaljerade budskap som vid en privat sittning.

Alla kan delta men jag kommer inte att lämna budskap till någon under 18 år. Jag kan heller inte garantera att alla som är med på seansen kommer att få budskap. Men det finns en större mening med allt och alla som är där och kanske kan du ta till dig något eller känna igen dig i något budskap som någon annan får! Andevärlden jobbar lite så och vill så klart nå fram till så många som möjligt.

Innan jag börjar seansen brukar jag berätta mer om hur det går till och självklart så får man ställa frågor om något skulle kännas oklart. Eller om man undrar över något.

De brukar bli en väldigt trevlig och mysig tillställning och kan absolut göras till ett lite festligare event.

Medial Demostration
Transhealing

Transhealing är en passiv healing mellan healer och dig som mottagare, där healern överlämnar helt till sitt Andliga Healingteam

 

Detta är en mycket naturlig healingform som kan påverka oss människor på många olika sätt, som Fysiskt, Mentalt, Emotionellt men också på ett Själsligt och Andligt plan.

Jag sätter tillsammans med dig en intention om vad DU önskar bli hjälpt med av healingen.

Därefter kopplar jag upp mig mot mitt Andliga Healingteam.

Det upprättas då en kanal mellan mig, mina Andligavägledare och mitt Healingteam.

Därefter startar ett helande arbete genom mig till dig som mottagare.

Healingen går alltid automatiskt dit den behövs som mest, oftast till det underliggande problemet, orsaken och symtomen som i sin tur skapade problemen hos dig.

En behandling med Transhealing kan ske på plats hos mig, men funkar precis lika bra på distans. Du kan då ta emot healingen hemma hos dig, efter att vi bokat en tid för detta.

En Transhealingbehandling tar ca: 30-45 min och kostar 700kr

Ett Healing Medium får aldrig diagnostisera eller föreslå annan medicinsk behandling. Kom ihåg att healing är ett komplement till traditionell medicinsk vård.

 

Som Spiritualistiskt Medium och Healer har jag tystnadsplikt.

 

Blomma

Hur går en behandling med Transhealing till?

 

Vid en Transhelingbehandling sitter  healingmediet och du som mottagare bekvämt på varsin stol. (stolarna kan vara uppställda antingen snett mitt i mot varandra, eller snett vid sidan om varann)

 

Transhealingen kan förmedlas via en hand på övre delen av ryggen, hand mot hand eller hand mot knät. De funkar även utan fysiskkontakt, resultatet blir detsamma! Jag brukar allt fråga dig som mottagare vad som passar dig bäst och vad du känner dig mest bekväm med. Under Healingbehandlingens gång får du gärna blunda, försök att slappna av och luta dig tillbaka.

Tänk att det här är din stund för dig!

Jag säger till när behandlingen håller på att avslutas, du kan då sakta komma tillbaka till rummet i din takt.

Om du önskar och vill har vi avslutningsvis ett kort samtal om din healingupplevelse.

 

Vad kan man uppleva under en behandling med Transhealing?

 

Under en Healingbehandling kan man uppleva vibrationer liknande en pirrande känsla, följt av en behaglig och avslappnande känsla i kroppen.

Du kan också känna dig starkare och mer kreativ ”laddad med ny energi”

En del känner ingenting speciellt medan andra kan bli väldigt känslosamma!, de beror lite på hur vi är som personer!

De finns inget som är rätt eller fel på något sätt, utan de är bara olika från person till person.  Vi reagerar olika utifrån vad vi för stunden jobbar med inombords.

Transhealing
Husrensning

Vid en husrensning åker jag hem till er. Jag kommer att känna in energierna som finns på platsen och berättar sedan vad jag får till mig.

 

En husrensning tar ca: 2 timmar

Pris 1500 kr + milersättning

Som Spiritualistiskt Medium har jag tystnadsplikt.
 

Hus på landet

Hur går en husrensning till?

En husrensning/energirensning görs oftast när man upplever olika oförklarliga fenomen i sitt hem som man tror kan bero på andlig aktivitet.

Som medium kommer jag ut till platsen/huset. Om de aktiviteter som finns där verkar bero på att en eller flera andar finns i hemmet tar jag kontakt och är en länk för kommunikation mellan anden och den som bor i huset.

Man kan då få svar på vad anden vill och varför dom är där.

Kanske är det någon av dina nära eller kära som vill säga dig något!?

Det kan även finnas platsminnen från olika händelser som utspelat sig på vissa platser.

De här händelserna har lämnat kvar ett slags energiminne, som lever kvar trots att det var många år sedan händelsen utspelade sig.

Minnena kan ha satt känslomässiga spår, och personerna som finns eller vistas på platsen kan påverkas och känna av dom på ett sätt som kan skapa obehag. Sådana platser behöver renas.

Innan jag lämnar huset/platsen skickar jag kärleksfull energi, ljus och healing till de som behöver helas för att huset ska kännas tryggt, lugnt och harmoniskt igen.

Husrensning
Presentkort

Jag erbjuder även presentkort.

bottom of page