Mina tjänster

Line separator

Tillsammans med andevärlden vill jag sprida ljus och kärlek. 

Förmedla budskap som skänker tröst och hopp, om att våra nära och kära på andra sidan alltid finns med oss och att de finns ett liv efter detta.

Jag jobbar för en positiv upplevelse som väcker en djupare förståelse.....

"Livet är så mycket mer än de vi kan se och ta på"

Privatsittning

En Medial Privatsittning kan ske hos mig på plats eller via telefon. 

Under en privatsittning tar jag kontakt med en av dina anhöriga på andra sidan och förmedlar budskap.
En sittning tar ca: 45-60 min. Hela samtalet spelas in och en ljudfil skickas sedan till dig via mail.

Öppningserbjudande 500:- ord pris 700:-

 

Som spiritualistiskt medium har jag tystnadsplikt.
 

9F080B12-75BC-4137-BC56-2B28080FF8E4.JPG

Vanliga frågor

 • Kommer jag att få svar på min framtid/kommer jag bli spådd?
  Nej, spiritualistiska medium spår inte. Det vi gör är att försöka ge bevis på den mänskliga själens överlevnad efter döden. Vi kan ge vägledning om framtiden, men de är du själv som gör dina val och väljer dina handlingar.

 • Är det skrämmande?
  Inte det minsta. De som vill kommunicera med dig från andevärlden är, allt som oftast, människor som du kände och som brydde sig om dig när du levde på jorden - varför skulle du vara rädd för dom?

 • Men om de vill berätta något som jag inte vill veta?
  Andevärlden är, enligt naturlagarna, bundna att kommunicera i termer av sanning och kärlek, alltså kommer de inte berätta något som skulle oroa dig eller göra dig arg.

 • Kan de säga vad som ska hända i framtiden?
  Nej! De kan inte spå din framtid eftersom den inte existerar än. Men eftersom de inte tyngs av fysiskt sinne och materiella influenser, kan de ibland ha ett vidare och mer långsiktigt perspektiv av det troliga utfallet av dina handlingar. Därför kan de försöka göra oss uppmärksamma på dessa troliga utfall innan de händer.

 • Vet mediet allt om mig?
  Mediet vet absolut ingenting om dig innan sittningen börjar. Under sittningen kommer mediet bara veta de fakta som andevärlden väljer att berätta för honom/henne. På samma sätt som när de levde här på jorden, kommer dina vänner i andevärlden respektera din integritet och ingenting av väldigt privat natur kommer att avslöjas - om det inte är helt nödvändigt för kommunikationen. Dessutom minns mediet sällan mycket efter sittningens slut.

 • Ska jag tänka på personen eller personerna som jag vill ha kontakt med?
  Det kan du göra om du vill, men det finns absolut ingen garanti för att en speciell individ kommer igenom. Kom ihåg att vi är helt beroende av andevärldens önskningar för att kommunicera. Vi kan inte "kalla på dem"- det är de som bestämmer om de vill kommunicera eller inte. Att koncentrera sig på eller önska att en specifik individ ska komma igenom är inte rekommenderat - det kan begränsa förmågan för dem som är där för att prata med dig.

 • Finns det något jag kan göra för att få min sittning mer framgångsrik?
  Ha ett öppet sinne. Försök inte begränsa dina tankar till en eller två personer - kommunikation kan komma från i stort sätt vem som helst som du känt (eller till och med från personer som gått bort innan du föddes).

 

Var ärlig mot mediet. Om du inte förstår en del av meddelandet ska du säga till om det så att mediet kan försöka klargöra det för dig. Var ärlig mot dig själv; säg inte "nej" bara för att vara besvärlig och säg inte "ja" bara för att vara hjälpsam. 

 

Håll dessa få enkla riktlinjer i minnet och din sittning bör bli en erfarenhet att minnas.

 
 
Seans

Under en Seans, tar jag precis som vid en privatsittning kontakt med andevärlden och förmedlar budskap. Skillnaden är att det är inför en lite större publik. En seans tar ca: 1,5-2 timmar och man bör vara minst 6 personer.

 

Pris: 200 kr/person

 

+ resekostnad, milersättning.

Som spiritualistiskt medium har jag tystnadsplikt.


 

 

En seans hålls vanligtvis hemma hos någon alternativt i en lite större lokal beroende på hur många man är. Min uppgift som medium är att beskriva andekontakterna som kommer till mig, för att sedan lämna budskap till någon av er.

Vid större seanser jobbar jag tillsammans med en medium kollega vid namn Pernilla, vi turas då om att ta andekontakt och hjälps åt att beskriva och förmedla budskap.

 

Andevärlden förmedlar sig till mig via mina sinnen såsom känslor, bilder och röster men ibland även lukt och smak.

Våra nära och kära från andra sidan har mycket humor och en seans brukar kunna innehålla många skratt blandat med tårar.

 

Under en seans blir det inte riktigt lika personliga och detaljerade budskap som vid en privat sittning.

Alla kan delta men jag kommer inte att lämna budskap till någon under 18 år. Jag kan heller inte garantera att alla som är med på seansen kommer att få budskap. Men det finns en större mening med allt och alla som är där och kanske kan du ta till dig något eller känna igen dig i något budskap som någon annan får! Andevärlden jobbar lite så och vill så klart nå fram till så många som möjligt.

Innan jag börjar seanen brukar jag berätta mer om hur det går till och självklart så får man ställa frågor om något skulle kännas oklart. Eller om man undrar över något.

De brukar bli en väldigt trevlig och mysig tillställning och kan absolut göras till ett lite festligare event.

 

Husrensning

Vid en husrensning åker jag tillsammans med min mediumkollega Pernilla hem till er. Vi kommer att känna in energierna som finns på platsen och berättar sedan vad vi får till oss.

 

En husrensning tar ca: 2 timmar

Pris 1500 kr + milersättning

Som spiritualistiskt medium har jag tystnadsplikt.
 

Hus på landet

En hurensning/energirensning görs oftast när man upplever olika oförklarliga fenomen i sitt hem som man tror kan bero på andlig aktivitet.

Som medium åker jag och en kollega ut till platsen/huset. Om de aktiviteter som finns där verkar bero på att en eller flera andar finns i hemmet tar vi kontakt och är en länk för kommunikation mellan anden och den som bor i huset.

Man kan då få svar på vad anden vill och varför dom är där.

Kanske är det någon av dina nära eller kära som vill säga dig något!?

Det kan även finnas platsminnen från olika händelser som utspelat sig på vissa platser.

De här händelserna har lämnat kvar ett slags energiminne, som lever kvar trots att det var många år sedan händelsen utspelade sig.

Minnena kan ha satt känslomässiga spår, och personerna som finns eller vistas på platsen kan påverkas och känna av dom på ett sätt som kan skapa obehag. 

Sånna platser behöver renas.

Innan vi lämnar huset/platsen skickar vi kärleksfull energi, ljus och heling till de som behöver helas för att huset ska kännas tryggt, lugnt och harmoniskt igen.